Fehér Róbert: +36 30/345-9237

Fehér Ildikó: +36 30/527-7078

E-mail: feronil@feronil.hu

Felnőttképző intézmény nyilvánt. szám:
00131-2013

email home gyik
E-MAIL KEZDŐLAP GYIK
Feronil nyelviskola

Újrakezdő tanfolyamok

Az újrakezdő nyelvtanfolyamok a már meglévő nyelvtudás felelevenítését, a kérdéses fogalmak tisztázását, valamint a szókincs bővítését célozzák. Ezen felül, az új nyelvtani fogalmak alkalmazását és a hatékony kommunikációt is erősítik.

Az ingyenes szintfelmérőt követően különböző csoportokra osztjuk a jelentkezőket, figyelembe véve tudásszintjüket (alap, középhaladó, haladó), korosztályukat és az angollal kapcsolatos céljaikat, így mindenki azt tanulhatja, amire szüksége van; olyan módon, ahogy a jelentkező számára a legpraktikusabb.

Az órák mindig egy adott téma köré csoportosulnak (pl. országok és nemzetiségek, személyi adatok, állások, család, dátum és idővel kapcsolatos kifejezések, szabadidős tevékenységek, zene, házak és bútorzat, városrészek, ételek és italok, nyaralás, időjárás, kalandok), ily módon a már meglévő alapszókincset bővítjük.

A nyelvtant dióhéjban átvesszük az alapoktól, így tisztázhatunk olyan nyelvtani fogalmakat is, melyek eddig problémát jelentettek a tanulók számára, illetve megtanítjuk, hogyan kell gyakorlatba is ültetni a nyelvtani szabályokat (névmások, egyes és többes szám, névelők használata, melléknevek és fokozásai, hely- és időhatározók, módbeli segédigék, megszámlálható- és megszámlálhatatlan főnevek, igeidők).

A tanulók többnyire félnek angolul megszólalni bizonyos helyzetekben, azonban az órák során segítünk leküzdeni ezeket a gátakat különféle szituációs gyakorlatok feldolgozása segítségével; így a tanulók bátran és gyakorlottan nézhetnek szembe az adódó szituációkkal, ha repülni kell; hotelben kell be- és kijelentkezni; éltet, italt, ruhát vagy ajándékot szeretnének vásárolni; ha útbaigazítást szeretnének adni vagy kérni; valamint, ha étteremben szeretnének ételt rendelni.

Minden „unit” végén felmérjük az addig elsajátított nyelvtudást, így a tanulók pontosan nyomon követhetik fejlődési szintjüket.

Mindemellett, tanulóink kis létszámú csoportokban, valamint kellemes, barátias légkörben sajátíthatják el, mindazt, ami egy hatékony és alkalmazható nyelvtudáshoz nélkülözhetetlen.

Árak / Kedvezmények >>

További információ: Fehér Róbert: 06/30-345-9237

                             Fehér Ildikó:  06/30-527-7078

Tanfolyamok

Töltse le ingyenes felmérőnket

Letöltés után nyissa meg a word dokumentumot és töltse ki. A kitöltés rendkívül egyszerű. Az egyes kérdések után található egy helyes és több helytelen válasz. A helyes válasz előtt találhatón négyzetbe kattintson bele, utána írjon bele egy X-t. Amikor megoldotta az össze kérdést, akkor mentse el word dokumentumot, majd küldje el mellékletként csatolva a feronil@feronil.hu címre. Az értékelést rövid időn belül az Ön által megadott e-mail címre visszaküldjük. Az e-mailt címet a felmérővel együtt elküldött e-mailben, és a mellékletként csatolt word dokumentumban is megadhatja.

Felmérő