Fehér Róbert: +36 30/345-9237

Fehér Ildikó: +36 30/527-7078

E-mail: feronil@feronil.hu

Felnőttképző intézmény nyilvánt. szám:
00131-2013

email home gyik
E-MAIL KEZDŐLAP GYIK
Feronil nyelviskola

Ovis angol

Játékos, vidám foglalkozás, sok dallal, mondókával.

A szakemberek egyetértenek abban, hogy érdemes minél korábban elkezdeni a gyermekek nyelvoktatását. A módszer kiválasztásánál azonban figyelembe kell venni az életkori sajátosságokat. Éppen ezért a játékosságra helyezzük a hangsúlyt. Módszerünkkel a tanulás a teljes agyat igénybe veszi, azaz az agynak mind a jobb, mind a bal féltekéjét. Mindez automatikusan történik, akár az anyanyelvnél, mivel sokféle tanulási stílushoz folyamodunk.

Heti 1x vagy igény szerint heti 2x45 perces foglalkozásokon, kis létszámú csoportokban, játékos formában, énekelve, táncolva tanítunk.

A gyermekek egész személyiségükkel tanulnak és elsajátítják a későbbi nyelvtanuláshoz szükséges alapkészségeket (nő a figyelmük, hallásészlelésük és a szókincsük). A kiejtés pontos utánzása ebben a korban még játék csupán, így természetes. Később a hangképző szervek végleges kialakulása után már sokkal nehezebb idegen hangokat reprodukálni.

Bizonyított, hogy a korai nyelvtanulás hatékonyan fejleszti a gyermekek önbizalmát, személyiségét és tanulási készségét.

Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a gyermekekkel az angol nyelvet.

Módszerünk lehetővé teszi minden kisgyermek számára, hogy örömteli módon, erőfeszítés nélkül tanuljon angolul.

Testvérkedvezmény: 10% kedvezmény a tandíj árából (egyszer használható fel)

 

 

képek

Jelentkezési lap

 

Árak / Kedvezmények >>

 

További információ:

Fehér Ildikó 06/30/527-7078

Fehér Róbert: 06/30-345-9237